Portfólió

Lufifigurák: 

A Boldog Lufik széles választékban kínálja lufi alapú figuráit, melyek különböző méretben és formában elérhetők. Ezek a lufik lehetnek akár saját tervezésű egyedi figurák is.

Csapatunk a  lufifigurák sokszínű és boldog világát mutatja be, melyek között megtalálhatók állatok, járművek, szuperhősök, rajzfilmfigurák.Kompozíciók: 

Ötlet és tervezés...
A különböző luficsodák létrehozásának első lépése az ötlet megfogalmazása és a tervezés. A Boldog Lufik csapatában kreatív tervezők dolgoznak, akik megalkotják a lufikompozíciók terveit és elképzeléseit. Partidekoráció: 

A lufidekoráció egyedi és kreatív módja annak, hogy feldobd bármilyen alkalmad hangulatát. Legyen szó születésnapról, céges eseményről vagy bármilyen más ünnepi alkalomról, a lufidekoráció garantáltan emlékezetessé teszi.

A dekoráció asztaldíszekkel és figurákkal bővíthető...


Élethű lufivirágok: 

Ami hihetetlen...
A HB-Kreatív csapata a felfújatlan kategóriát is célba vette és saját ötletek alapján fejlesztette ki az élethű dobozos és szálas virágokat. Magyarországon egyedülálló minőségben és pazar választékban rendelhető orchidea, rózsa, kála és sok más virágcsoda.

Közkedvelté teszi a virágokat a 3-4 éves élettartam!

Emlékezetes ajándék születésnapra, Valentin napra, nőnapra, randevúra és évfordulókra.Média szereplések: 

Csapatunk hamar felkeltette a média kiváncsiságát és számos esetben hívtak meg televíziós szereplésre. Az oktatófüzetünk megjelenése után könyvbemutatók és természetesen bolti megjelenések tűzdelték tevékenységeinket. Képmontázsaink is nagy sikert arattak kedvelőink körében.

Egy-két ízelítőt bemutatunk ezekből is.